torsdag 4 augusti 2011

4 augusti

Tja!!
En liten uppdatering har. Torsdag morgon. Blev vackt halv 7 av Matt som gick in och spelade musik pa mitt rum!!! Nu ar han pa camp, George gor laxa och Gustaf sover. I eftermiddag nar campet ar slut bar det av till six flags. Barnen har fribiljetter sa ska bli fett. De ar excited.... hoppas inte pa for mkt folk bara.

Igar hade vi en jattebra dag. Var downtown jag fick vara ledig sa himla schysst. Borjade med att Gustaf drog upp i Willis tower, sedan kakade vi lunch (battre an tisdagens tacos som var skbbig :P). Sen shoppade vi lite, drog till stranden och sedan Navy Pier. Dar hade de ett fyrverkeri pa kvallen som vi sag. Inte lika bra som pa 4th of July men bra om man tanker pa att de har detta tva ganger i veckan. Sedan blev det powerwalk till taget sa att vi skulle hinna med det.... fick i for sig 5 minuter over ;)

I tisdags drog vi downtown ocksa men da var det lite stressigt for vi hade en tid att passa. Vi skulle kaka middag med familjen och nagra kompisar till dem. Tur anda att vi kom hem vid 7 tiden for det blev ovader senare som vanligt. Det var saaaa varmt i tisdags. Da sag vi i alla fall millenium park, hangkock tower, water tower place, michigan avenue och sa vidare. Akte hissen upp till vaning 96 i hangkock tower for att ga pa den kanda toaletten men basta utsikten over staden. Saken var bara att nar jag kom ut fran damernas fick jag reda pa att de inte hade nagon utsikt fran herrarnas :( men han har i alla fall varit dar....

Maste dra nu men vi hors... Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar