måndag 28 november 2011

Hej! Är nu på sheraton i Syracuse. Kom hit igår men får inte huset förrän imorgon så ska sova här ikväll också. Ska få kolla in huset klockan tre idag så blir skoj. I lördags körde vi till Erie, Pennsylvania och sov på Sheraton där. Fick eget rum med två dubbelsängar eftersom mormorn inte kom med oss. De ska komma hit ikväll så har eget rum här med. Det slutade med att jag och barnen satt i Lauras bil och Mike körde själv. Kevin, Lauras bror ska köra hit den lilla röda senare i veckan och sen ska han åka hem med mormorn och morfarn för de kommer ju också hit! Igår när vi kommit hit åkte vi till några kompisar till föräldrarna och sedan åkte vi och åt lasagne hos pappans föräldrar som alltså bor här.

Thanksgiving var trevligt. Åt kalkon, sweet potatoes, tranbär, bullar, nån grönsaksgratäng och till efterrätt var det tranbärskaka, pumpapaj, blåbärspaj och Boston crème paj. När vi var klara med firandet åkte jag och Ida direkt till Walmart där de öppnade klockan 10 för black friday. Men fy fan med folk och kö över hela butiken och jag lovar det är en stor butik. Slutade med att vi dumpade våra 5 dollarspyjamasar, hade fått stå i kö minst en timme.

På fredagen tog vi tåget redan klockan 8 och var downtown 9. Köpte med oss frukost och drog till Millenium park för att äta den. Sedan kollade vi i affärer men köpte bara en sak. Det var skit nice väder, runt 15 grader så vi gick i T-shirts. Dagen avslutades med wok på flattop som Ida tipsade om. Så gott! Sedan tog jag tåget tillbaka och körde till mormorn och morfarn där vi alla sov.

Måste berätta om igår när vi var hos kompisarna. Helt plötsligt står det tre renar i trädgården som hunden fick jaga bort :) det känns att vi inte är i Illinois längre. Här är det backigt och skog typ överallt och inte mc donalds, starbucks och Dunkin donuts runt var hörn, hehe! Vi bor typ ute på landet nu med så det är väldigt annorlunda än i Vernon Hills! Skriver mer bär jag har sett huset och förhoppningsvis bor där! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar