måndag 17 oktober 2011

Hej! Vet att jag startar alla inlagg likadant men har svart med fantasin ;)
Har ar allt bra. Helgen var lyckad fast kanske inte fredag kvall. Skulle till ett dansstalle som Kathy hade hort om men dar var inget folk sa det sket vi i. Sen drog vi till en bar men en tjej hade glomt sitt legg. Sa det slutade pa McDonalds, det ar tydligen dar man far hanga har :P Traffade nagra guys dar i alla fall som inte heller hade nagot battre for sig. Insag da hur dalig geografi jankare har, fast det var kanske inte en nyhet att det inte verkar finnas nagot annat an USA for dem.

Pa lordagen akte jag och kopte en pumpa och sen var det mote dar vi skulle skara ut dem. Det var intressant och blev nojd for att vara min forsta gang sa den star nu glatt utanfor the Lacombes house. Sedan var vi pa mallet en stund och pa kvallen var Mathildas goodbye party. Det var trevligt och typiskt amerikanskt. Hangde nagra timmar vid snackbordet och sedan serverades det hamburgare till middag och cupcakes till efterratt.... och i princip alla var bjudna verkade det som.
Igar var vi hela dagen i Chicago. Det var Isabells (Mathildas nya au pair) forsta gang. Sa det fick bli en liten rundtur och sedan var vi pa ett museum och sedan blev det middag pa Hard Rock cafe. Overskattat enligt mig och speciellt nar vi behovde betala 18 procent i tip!?! Mathilda betalade fan 10 dollar i dricks, och det var inte frivilligt!

Idag borjade det med skolan, har nu anordnat samkorning med en annan tjej sa man sparar lite bensin. Sedan chillade jag och sedan kom barnen hem och vi spelade lacrosse som Matt vill gora varje dag efter skolan nu med mig, George springer in till TV for en liten paus innan laxa. Sedan hade Matt en kompis over och sedan var det laxor och kumon. Sen korde vi och lamnade den lilla roda (min bil) pa service. Inget fel men den ska vara i trim nu nar NY vantar. Hamtar den imorgon pa morgonen. Imorgon ska George byta gips och detta blir hans sista. Han haller pa att bestamma vilken farg han ska ha. Nu har han ett rott med Chicago Bulls pa. Han kan nu valja cougars blatt, oranget, rosa eller lila sa tippar pa att det blir blatt.
Idag fick de sina forsta betyg for terminen!!!! Helt galet ju att 6 aringar ska behova betygsattas. Fattar faktiskt inte vad det ar for system men i alla fall fick han 2 fyror och 2 tvaor och resten treor och Matt fick alla treor forutom en som var en tvaa. Sa pappan var inte sa glad nar han kom hem och faktiskt inte mamman heller. De maste battra sig till nasta gang och Matt ska ha minst 2 fyror!!!!! Tack for att man inte blev sa har hart skolad.. :D

Nu ska jag dra och sussa men vi hors en annan dag! Massa kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar