tisdag 17 maj 2011

Hej alla! Okej så förra onsdagen var sista lektionen på college! Skönt och det betyder mkt mer fritid! Så nu har det blivit gymmet mer än vanligt. Man får ju sysselsätta sig med något! I lördags åkte mamma och pappa hem de hade haft det bra i Canada och varit med om många roliga saker som casino, glassätande rekord och fotade som amerikaner ;) kändes tomt när jag lämnade de på flygplatsen men är okej nu och vet ju att jag klarar detta ;)Hade bra sista dagar med dem på fredagen kom de hit igen och vi drog och köpte mat som vi sedan lagade här! Blev oxfilé och pommes och det är ju inte varje dag :) på lördagen gjorde vi väl inte så mkt vi var och handlade lite de shoppade sista sakerna här på andra sidan Atlanten där allt är så billigt! Sedan åt vi köttfärssås och spagetti. Sedan var det dags att köra dem till flygplatsen :(

Denna helgen var värdfamiljen i Wisconsin på baseball turnering även om Matt har en bruten arm! Men det gick säkert bra ändå han spelade med en arm och de hade haft skoj. Så blev första gången jag sov ensam här i det stora huset. Lite ensamt men gick fint och hade sällskap av Madde på kvällen. På söndag morgon tog vi bilen till Ikea och fick oss en svensk lunch för 4 dollar, nämligen köttbullar med potatis, brunsås och lingon. Det satt fint! Sen köpte jag daim och ballerina. Så har ett svenskt godislager nu för fick ju av familjen med!

Senare på söndagen blev det bio och thaimat med Christin! Idag blev George sjuk så fick hämta han på skolan han vad somnat vid matbordet och han gick till doktorn senare och fick pencillin mot hals lysa! Han var så trött och blek! Så han blir hemma från skolan imorgon vilket innebär att jag börjar jobba tidigare imorgon så morsan kan gå till gymmet! Men går ju bra! Sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på! I helgen blir det bland annat Matts födelsedags argt! Vi hörs snart igen och en sista sak! Inhandlade en iPod touch förra veckan så nu är man modern! Den har internet och allt så rätt smidigt :) och förra veckan hade vi 80 fagre helt tre dagar i rad, alltså ca 30 grader så det var skit abs. Nu är det runt 15 här så okej det med men hoppas på att snart få tillbaka det andra vädret :) puss och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar