fredag 27 april 2012

27 April

Hej! Har ju inte skrivit pa jattelange men det ar for att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.... min vardag fortsatter hehe. Matt har fyllt 9, jag har varit for andra gangen i New Hampshire med min vardfamilj for att traffa kusinerna, pa torsdag aker jag till Quebec (yeyyyy, mamma och pappa kommer till Boston idag) och nasta vecka slutar management kursen (psykologin slutar om 2 veckor).

Fick alltsa se havet och till och med kanna pa vattnet for nagra veckor sen i Portmouth. :) Var jattefint vader!
Om 9 veckor drar vi till North Carolina. Min vardag ar sa annorlunda har an i Chicago, det ar svart att beskriva den sa har pa natet men snart ska mamma och pappa fa se den :D
Imorse snoade det och forra veckan var det 25 grader, strange!

Ikvall blir det sista gangen att dra ut med fejklegget har i Syracuse! Fyller ju 21 om 10 dagar och kan da stolt visa upp mitt Illinois korkort ;)

Imorgon ska foraldrarna parta sa da blir det myskvall med Matt och George <3333 Ska faktiskt ha dem over natten den har gangen for foraldrarna ska pa Casino och sova dar.
Kanns sa strange nu nar jag snart ska lamna. Kommer sakna dem saaaa mycket och dem betyder sa mycket for mig! Idag sa min vardmamma att hon hoppas vi kan halla kontakten och att jag kommer tillbaka och halsar pa men da sa jag att de borde komma till Sverige istallet sa da sa hon kanske. Matt och George vill aka skidor i Sverige ;) Men det ar nog bara en onskan men vi vet ju aldrig.
Nu ska jag dra. Vi hors nar jag har besokt Quebec, Montreal och hunnit fylla 21 :)
Ska bli gott med lite semester och att fa packa sin resvaska igen!
Pussar kramar fran Syracuse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar